Kippensoep met kipbroodjes

Advertentie
Ingrediënten
- 2 pakken kaiserbroodjes (a 4 stuks)
- 2 eieren
- 1 pot kippenbouillon (340 ml)
- 1 zakje soepgroente (250 g)
- 3 handjes vermicelli
- 1 mespunt sambal
- 2 tomaten
- margarine
- 1 zak eikenbladslamelange (100 g)
- 1 pakje flinterdun gesneden kipfilet (100 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven op 225 °C voorverwarmen. Broodjes in 6 min. afbakken. Laten afkoelen. Kap van broodjes snijden. Eieren in 8 min. hardkoken. Af laten koelen en in plakjes snijden. In pan kippenbouillon met 1 liter water aan de kook brengen. Soepgroenten, vermicelli en sambal toevoegen en 3 min. zachtjes koken. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Binnenkant broodjes met margarine besmeren en met sla beleggen. Tomaten over sla verdelen en kipfilet erover draperen. Met plakjes ei garneren. Soep met broodje serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 410 kcal
- eiwit 17 g
- koolhydraten 31 g
- vet 24 g