bewaar
Kippensoep met kipbroodjes
Kippensoep met kipbroodjes
bewaar

Kippensoep met kipbroodjes

20 min. bereiden
105waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

kaiserbroodjes

2

eieren

1 pot

kippenbouillon

1 zakje

soepgroente

3 handjes

vermicelli

1 mespunt

sambal

2

tomaten

margarine

1 zak

eikenbladslamelange

1 pakje

flinterdun gesneden kipfilet

Aan de slag

Oven op 225 °C voorverwarmen. Broodjes in 6 min. afbakken. Laten afkoelen. Kap van broodjes snijden. Eieren in 8 min. hardkoken. Af laten koelen en in plakjes snijden. In pan kippenbouillon met 1 liter water aan de kook brengen. Soepgroenten, vermicelli en sambal toevoegen en 3 min. zachtjes koken. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Binnenkant broodjes met margarine besmeren en met sla beleggen. Tomaten over sla verdelen en kipfilet erover draperen. Met plakjes ei garneren. Soep met broodje serveren.