Kippensoep met kipbroodjes
Aan de slag
Oven op 225 °C voorverwarmen. Broodjes in 6 min. afbakken. Laten afkoelen. Kap van broodjes snijden. Eieren in 8 min. hardkoken. Af laten koelen en in plakjes snijden. In pan kippenbouillon met 1 liter water aan de kook brengen. Soepgroenten, vermicelli en sambal toevoegen en 3 min. zachtjes koken. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Binnenkant broodjes met margarine besmeren en met sla beleggen. Tomaten over sla verdelen en kipfilet erover draperen. Met plakjes ei garneren. Soep met broodje serveren.
Kippensoep met kipbroodjes
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 225 °C voorverwarmen. Broodjes in 6 min. afbakken. Laten afkoelen. Kap van broodjes snijden. Eieren in 8 min. hardkoken. Af laten koelen en in plakjes snijden. In pan kippenbouillon met 1 liter water aan de kook brengen. Soepgroenten, vermicelli en sambal toevoegen en 3 min. zachtjes koken. Tomaten wassen en in plakjes snijden. Binnenkant broodjes met margarine besmeren en met sla beleggen. Tomaten over sla verdelen en kipfilet erover draperen. Met plakjes ei garneren. Soep met broodje serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 pakken kaiserbroodjes
2 eieren
1 pot kippenbouillon
1 zakje soepgroente
3 handjes vermicelli
1 mespunt sambal
2 tomaten
0 margarine
1 zak eikenbladslamelange
1 pakje flinterdun gesneden kipfilet