bewaar
Penne met tonijnsaus en broccolisalade
Penne met tonijnsaus en broccolisalade
bewaar

Penne met tonijnsaus en broccolisalade

20 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

penne rigate

1 zakje

broccoliroosjes

3

eieren

2 blikjes

tonijn moot in olijfolie

1

rode paprika

1

gele paprika

3 eetlepels

olijfolie

2 eetlepels

(balsamico)azijn

1 bekertje

crème fraîche

Aan de slag

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli in 7 min. beetgaar koken en met koud water afspoelen. Eieren in 10 min. hard koken. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Paprika schoonmaken, rode paprika in reepjes en gele paprika in blokjes snijden. Dressing roeren van olie, azijn, zout en peper. Eieren met koud water laten schrikken, pellen en grof hakken. Broccoli, gele paprika, eieren en dressing mengen. Penne afgieten en in pan met crème fraîche, tonijn en grootste deel rode paprika mengen en nog even verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Penne over vier borden verdelen en met rest van rode paprika garneren. Met broccolisalade serveren.