bewaar
Champignonsoep met tartaarballetjes
Champignonsoep met tartaarballetjes
bewaar

Champignonsoep met tartaarballetjes

30 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ciabatta

1 zakje

verse bieslook

200 g

rundertartaar

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

roerbakmix

200 g

tuinbonen

1 pot

bouillon met rundvlees

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen en ciabatta volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Bieslook fijnknippen. Tartaar met zout, peper en helft van bieslook op smaak brengen. Kleine soepballetjes draaien. In soeppan olie verhitten en roerbakmix 5 min. bakken. Bouillon en 1 liter water toevoegen en aan de kook brengen. Tuinboontjes en tartaarballetjes toevoegen en soep 10 min. koken. Met zout en peper op smaak brengen en met rest van bieslook bestrooien. 5. Soep met brood serveren. Lekker met kruidenboter.