Aard­ap­pel­stoof­scho­tel met spek

(57) waardeer
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 57

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, wassen en in partjes snijden. Wortel schoonmaken en in plakken snijden. In braadpan spekblokjes ca. 4 minuten bakken. Aardappel en wortel ca. 3 minuten meebakken. Bouillon met vlees en 50 ml water door groente roeren en geheel aan de kook brengen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Prei wassen en in stukken van ca. 2 cm snijden. Paprika en prei door aardappelmengsel scheppen. Met deksel op pan ca. 15 minuten laten stoven. Op smaak brengen met zout en peper. Rucola grof snijden. Vlak voor opdienen rucola door stoofschotel scheppen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.