Tagliatelle met spek en mascarpone

De ideale pasta als je snel iets op tafel moet zetten. Op en top Italiaans met tagliatelle, mascarpone en courgette.

615 kcal

20 min. bereiden

3.4/5

(222)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 week 46-47 - 2004 week 46-47

Aan de slag

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bak in een koekenpan de spekblokjes uit. Pel en snipper de ui. Maak de courgette schoon en snijd in blokjes. Voeg de ui en courgette toe en bak 5 min. mee.

  2. Roer de mascerpone erdoor en warm mee. Breng de saus met peper en eventueel zout op smaak. Hak de peterselie fijn. Verdeel de saus en tagliatelle over de borden en bestrooi met peterselie.

Wat vond je van dit recept?

Tagliatelle met spek en mascarpone

De ideale pasta als je snel iets op tafel moet zetten. Op en top Italiaans met tagliatelle, mascarpone en courgette.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig