bewaar
Tagliatelle met courgette en citroen
Tagliatelle met courgette en citroen
bewaar

Tagliatelle met courgette en citroen

15 min. bereiden
340waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

groene en witte tagliatelle

350 g

broccoli

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

5

runderchipolataworstjes

1

courgette

1

citroen

125 ml

verse slagroom

100 g

Parmigiano Reggiano

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de broccoli in roosjes. Breng een pan water aan de kook en kook de broccoli 5 min. Giet af en laat uitlekken.

2

Snijd de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak het vlees met de knoflook 5 min. op middelhoog vuur. Schaaf de courgette met een kaasschaaf in lange linten, voeg toe aan het vlees en bak 4 min. mee.

3

Boen de citroen schoon, rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp, 4 el sap, de slagroom en broccoli toe. Warm 2 min. mee. Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over borden. Rasp de kaas en verdeel over de pasta.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met courgette en citroen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig