bewaar
Gevulde pita's met yoghurtsaus
Gevulde pita's met yoghurtsaus
bewaar

Gevulde pita's met yoghurtsaus

25 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode paprika's

200 g

peultjes

2

uien

2 teentjes

knoflook

200 ml

volle yoghurt

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

Valess roerbakblokjes mild gekruid

1½ eetlepel

shoarmakruiden

8

shoarmabroodjes

Aan de slag

Paprika's en peultjes schoonmaken en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Knoflook boven yoghurt uitpersen en met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan olie verhitten en ui, paprika en peultjes 5 min. bakken. Valess met shoarmakruiden bestrooien. Roerbakblokjes toevoegen en 2 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Broodjes in broodrooster verwarmen en met roerbakmengsel vullen. Met yoghurtsaus serveren.