bewaar
Champignon-peultjesroerbakschotel
Champignon-peultjesroerbakschotel
bewaar

Champignon-peultjesroerbakschotel

20 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

mienestjes

1

ui

1 bak

champignons

1 schaaltje

peultjes

3 eetlepels

olie

1 theelepel

sambal

1 schaal

Valess roerbakblokjes

4 eetlepels

ketjap

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en in stukjes snijden. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Peultjes 2 min. koken, afgieten en met koud water afspoelen. In wok olie verhitten. Ui met sambal 1 min. roerbakken. Roerbakblokjes toevoegen en 2 min. roerbakken. Champignons en peultjes toevoegen en 4 min. roerbakken. Ketjap erdoor roeren. Wokschotel met zout en peper op smaak brengen. Met mie serveren. Lekker met casavekroepoek.