Kerrie-roerbakschotel

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak tarly (250 g)
- 450 g bospeen
- 200 g peultjes
- 2 eetlepels olie
- 2 schaaltjes roerbakblokjes in kerriesaus (a 300 g)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bospeen schoonmaken, wassen en in stukken van 2 cm snijden en dikke stukken halveren. Peultjes schoonmaken en halveren. Bospeen in ca. 5 minuten beetgaar koken. Laatste 2 minuten peultjes meekoken. Groenten afgieten. Intussen olie verhitten in wok. Roerbakblokjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Groente ca. 1 minuut meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Kerrieschotel serveren met tarly.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 395 kcal
- eiwit 16 g
- koolhydraten 60 g
- vet 10 g