bewaar
Tilapia met kerrie-kokossaus
Tilapia met kerrie-kokossaus
bewaar

Tilapia met kerrie-kokossaus

25 min. bereiden
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

pandanrijst

1

Chinese kool

1

rode paprika

2 x 250 g

tilapiafilet

6 el

wokolie

1 pakje

romige kokosmelk

1 zakje

kerriesaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kool schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika wassen, zaadlijsten verwijderen en paprika in blokjes snijden. Tilapia met zout en peper bestrooien. In steelpan kokosmelk en 3 el water aan de kook brengen. Sauspoeder met garde door kokosmelk kloppen. In koekenpan helft van olie verhitten en tilapia in 6 min. gaar bakken. In wok rest van olie verhitten en kool en paprika in 5 min. beetgaar roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Tilapia met kerriesaus, rijst en kool serveren.