bewaar
Kabeljauw met curry-kokossaus
Kabeljauw met curry-kokossaus
bewaar

Kabeljauw met curry-kokossaus

25 min. bereiden
3 uur wachten
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

kabeljauwfilets

300 g

snelkookrijst

3

tomaten

2 eetlepels

kruidenpasta

1 pakje

romige kokosmelk

4 eetlepels

bloem

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

Chinese groentemix

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Vis volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In steelpan 2 el curry pasta met kokosmelk mengen en zachtjes verwarmen. Vis droogdeppen en door bloem wentelen. In koekenpan 2 el olie verhitten en vis 8 min. bakken. Tomaten aan saus toevoegen en meewarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. In wok rest van olie verhitten, groenten 5 min. wokken en met zout en peper op smaak brengen. Rijst met vis, saus en groenten serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauw met curry-kokossaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig