bewaar
Kabeljauw met curry-kokossaus
Kabeljauw met curry-kokossaus
bewaar

Kabeljauw met curry-kokossaus

25 min. bereiden
3 uur wachten
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

kabeljauwfilets

300 g

snelkookrijst

3

tomaten

2 eetlepels

kruidenpasta

1 pakje

romige kokosmelk

4 eetlepels

bloem

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

Chinese groentemix

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Vis volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In steelpan 2 el curry pasta met kokosmelk mengen en zachtjes verwarmen. Vis droogdeppen en door bloem wentelen. In koekenpan 2 el olie verhitten en vis 8 min. bakken. Tomaten aan saus toevoegen en meewarmen. Saus met zout en peper op smaak brengen. In wok rest van olie verhitten, groenten 5 min. wokken en met zout en peper op smaak brengen. Rijst met vis, saus en groenten serveren.