
Ingrediënten
2 bakjes
roerbakblokjes mild gekruid
4 eetlepels
ketjap manis
3 eetlepels
roerbakolie
2 teentjes
knoflook
1
rode peper
1 bakje
peultjes
1 zak
Chinese groentemix
1 pak
wraptortilla's
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
In kom roerbakblokjes mengen met ketjap en roerbakolie. Knoflook erboven uitpersen en 5 min. marineren. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnijden. Peultjes schoonmaken en in stukjes snijden. Wok verhitten en roerbakblokjes met marinade 3 min. roerbakken. Peultjes en peper toevoegen en 2 min. meebakken. Groentemix toevoegen en 2 min. meebakken. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en met groentemengsel vullen. Lekker met groene salade en vinaigrette.