bewaar
Italiaanse tomatensoep met omelet
Italiaanse tomatensoep met omelet
bewaar

Italiaanse tomatensoep met omelet

30 min. bereiden
107waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

eieren

3 eetlepels

olijfolie

2 zakken

Italiaanse roerbakgroentemix

2 blikken

gepelde tomaten

1 liter

groentebouillon

200 g

pasta

4 eetlepels

groene pesto

1

ciabatta

Aan de slag

Klop de eieren met een garde los met zout en peper, verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan met een antiaanbaklaag. Bak het ei op middelhoog vuur tot het geheel gestold is. Draai de omelet om en bak de andere zijde ook lichtbruin. Laat de omelet op een groot bord afkoelen. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een soeppan, roerbak de Italiaanse roerbakmix 3-4 minuten op hoog vuur. Schenk nu de gepelde tomaten en de groentebouillon erbij. Breng de soep aan de kook, zodra deze kookt roer je de pasta erdoor. Laat de soep koken tot de pasta gaar is. Breng de soep op smaak met zout en peper. Snijd de omelet doormidden en vervolgens in reepjes. Schep de soep in kommen en doe er een lepeltje pesto en de omeletreepjes in. Geef er ciabattabrood bij.