bewaar
Vegetarische filet met Griekse saus
Vegetarische filet met Griekse saus
bewaar

Vegetarische filet met Griekse saus

20 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

citroen

½ zakje

verse koriander

1 teen

knoflook

8 el

(olijf)olie

700 g

aardappelschijfjes

2 schaaltjes

Tivall gegrilde filet

½ pot

Griekse yoghurt

2 el

kerriepoeder

1 el

azijn

2 bakken

Griekse salade

Aan de slag

Citroen uitpersen. Koriander fijnhakken, 4 takjes achterhouden. Knoflook uitpersen. In koekenpan 3 el olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken, waarvan eerste 5 min. met deksel. In andere koekenpan 3 el olie verhitten. Tivall op matig vuur 5-6 min. bakken. Van 1 el citroensap, koriander, yoghurt, knoflook en kerriepoeder saus roeren. Van rest olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Dressing door Griekse salade mengen. Aardappelschijfjes en Tivall over 4 borden verdelen. Salade met dressing ernaast leggen. Yoghurtsaus over filet schenken. Met takjes koriander garneren.