bewaar
Vegetarische filet met Griekse saus
Vegetarische filet met Griekse saus
bewaar

Vegetarische filet met Griekse saus

20 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

citroen

½ zakje

verse koriander

1 teen

knoflook

8 el

(olijf)olie

700 g

aardappelschijfjes

2 schaaltjes

Tivall gegrilde filet

½ pot

Griekse yoghurt

2 el

kerriepoeder

1 el

azijn

2 bakken

Griekse salade

Aan de slag

Citroen uitpersen. Koriander fijnhakken, 4 takjes achterhouden. Knoflook uitpersen. In koekenpan 3 el olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken, waarvan eerste 5 min. met deksel. In andere koekenpan 3 el olie verhitten. Tivall op matig vuur 5-6 min. bakken. Van 1 el citroensap, koriander, yoghurt, knoflook en kerriepoeder saus roeren. Van rest olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Dressing door Griekse salade mengen. Aardappelschijfjes en Tivall over 4 borden verdelen. Salade met dressing ernaast leggen. Yoghurtsaus over filet schenken. Met takjes koriander garneren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische filet met Griekse saus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig