Italiaanse broodsalade met sardines

635 kcal

15 min. bereiden, 15 min. wachten

3.5/5

(29)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 24-25 - 2006 week 24-25

Aan de slag

  1. Brood in stukken scheuren. Ui en knoflook pellen en snipperen. Tomaten wassen en in partjes snijden. Sardines laten uitlekken (4 el olie bewaren) en in stukjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in stukjes snijden. Van sardineolie, 2 el olijfolie, azijn, knoflook, zout en peper dressing roeren. In grote schaal brood met groente, sardines en dressing mengen. Basilicum in reepjes snijden en over salade strooien. Salade minstens 15 min. laten staan voor serveren.

Wat vond je van dit recept?

Italiaanse broodsalade met sardines

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig