bewaar
Hamburgers met avocadosalsa
Hamburgers met avocadosalsa
bewaar

Hamburgers met avocadosalsa

25 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

maïskolven

2 rijpe

avocado's

3

bosuitjes

1

citroen

2 eetlepels

olijfolie

4

hamburgers

4 plakken

pittige kaas

Aan de slag

Kook de maïskolven 10-15 minuten in ruim kokend water. Snijd de avocado's in blokjes. Meng ze met de bosui, het citroensap, 1 eetlepel olijfolie en zout en peper naar smaak. Smeer de maïskolven in met olie en gril ze op de hete barbecue. Draai ze regelmatig. Gril de hamburgers op de barbecue aan één kant bruin en keer ze om. Leg er een plak pittige kaas op en laat deze smelten terwijl de hamburger aan de andere kant bruinbakt. Serveer met een grote schep avocadosalsa en de maïskolven.

tip

Hamburgers grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:30 min.