Ingrediënten
4 personen
4
maïskolven
2 rijpe
avocado's
3
bosuitjes
1
citroen
2 eetlepels
olijfolie
4
hamburgers
4 plakken
pittige kaas
Aan de slag
Kook de maïskolven 10-15 minuten in ruim kokend water. Snijd de avocado's in blokjes. Meng ze met de bosui, het citroensap, 1 eetlepel olijfolie en zout en peper naar smaak. Smeer de maïskolven in met olie en gril ze op de hete barbecue. Draai ze regelmatig. Gril de hamburgers op de barbecue aan één kant bruin en keer ze om. Leg er een plak pittige kaas op en laat deze smelten terwijl de hamburger aan de andere kant bruinbakt. Serveer met een grote schep avocadosalsa en de maïskolven.
Hamburgers grillen op de barbecue
Instructievideo - 00:30 min.
Hamburgers met avocadosalsa

hoofdgerecht
4 personen
730 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de maïskolven 10-15 minuten in ruim kokend water. Snijd de avocado's in blokjes. Meng ze met de bosui, het citroensap, 1 eetlepel olijfolie en zout en peper naar smaak. Smeer de maïskolven in met olie en gril ze op de hete barbecue. Draai ze regelmatig. Gril de hamburgers op de barbecue aan één kant bruin en keer ze om. Leg er een plak pittige kaas op en laat deze smelten terwijl de hamburger aan de andere kant bruinbakt. Serveer met een grote schep avocadosalsa en de maïskolven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 maïskolven
2 rijpe avocado's
3 bosuitjes
1 citroen
2 eetlepels olijfolie
4 hamburgers
4 plakken pittige kaas