Knoflooksoep
75 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
6 teentjes
2 eetlepels
1 envelopje
2 eetlepels
750 ml
takjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 nr. 08 - Buiten genieten de zomer op zijn best!
Fruit de knoflook op laag vuur in olie in een soeppan. Week intussen de saffraan in een eetlepel water en rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Schenk de bouillon en de saffraan bij de knoflook en laat zachtjes afgedekt 10 minuten koken. Breng de soep op smaak met (versgemalen) peper en garneer de soep met de geroosterde amandelen en peterselie.
Knoflooksoep

voorgerecht
4 personen
75 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Fruit de knoflook op laag vuur in olie in een soeppan. Week intussen de saffraan in een eetlepel water en rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Schenk de bouillon en de saffraan bij de knoflook en laat zachtjes afgedekt 10 minuten koken. Breng de soep op smaak met (versgemalen) peper en garneer de soep met de geroosterde amandelen en peterselie.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 envelopje saffraan
2 eetlepels amandelschaafsel
750 ml kippenbouillon
0 takjes peterselie




