bewaar
Kipcurry met sugar snaps
Kipcurry met sugar snaps
bewaar

Kipcurry met sugar snaps

Gewokt, dus de groenten blijven lekker knapperig.

20 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

sugarsnaps

3

bosuien

1 struik

paksoi

3 el

traditionele olijfolie

400 g

Thaise kipfiletblokjes met citroengras

300 g

zachte noodles

Dit heb je nodig

  • zeef

Gewokt, dus de groenten blijven lekker knapperig.

Aan de slag

1

Kook de sugar snaps in een laag kokend water in de wok in 3-4 min. beetgaar. Spoel in een zeef af onder koud water en laat uitlekken. Snijd de bosuitjes, ook het groen, in grove stukken. Snijd de paksoi in brede repen.

2

Droog de wok, verhit de olie erin en roerbak de kip op hoog vuur in 4 min. bruin en gaar. Schep de bosui en de sugar snaps erdoor en roerbak nog 2 min. Voeg daarna de woknoedels en paksoi toe en verwarm nog 1-2 min.

variatietipU kunt de sugarsnaps vervangen door sperziebonen.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.