bewaar
Kip-garnalenspiesen met aïoli
Kip-garnalenspiesen met aïoli
bewaar

Kip-garnalenspiesen met aïoli

20 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

2

limoenen

1 schaal

Thaise kipfiletblokjes met citroengras

1 bakje

wokgarnalen met knoflook

1 potje

aïoli

Dit heb je nodig

  • 12 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan.

2

Rijg de limoenpartjes, kipfiletblokjes en garnalen om en om aan de satéprikkers. Doe steeds 2-3 kipfiletblokjes achter elkaar.

3

Gril de spiesen op de barbecue in 6 min. bruin en gaar. Serveer met de aioli. Lekker met rijstsalade.

tip

algemeenVariatietip. Vervang de Thaise kipfiletblokjes eens door kipfiletblokjes in satémarinade (schaal 360 g). Laat de aïoli achterwege.

Garnalen grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:45 min.