Curry met aubergine, kip en kokos

605 kcal

20 min. bereiden

2.8/5

(139)

Ingrediënten

Aantal personen

2011 nr. 10 - Zo uit de oven

2011 week 41-44 - 2011 week 41-44

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet­blokjes in 3 min. goudbruin. Voeg de aubergine toe en bak 4 min. mee. Doe de bevroren tuinerwten erbij en schenk de kokosmelk in de wok. Verwarm de curry nog 6-8 min. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Verdeel de rijst over 4 kommen en schep de kipcurry erbij.

  • algemeenGeef de curry een fris accent door er voor het serveren 3 el fijngesneden muntblaadjes over te strooien.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Wat vond je van dit recept?

Curry met aubergine, kip en kokos

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig