
Ingrediënten
6 eetlepels
olijfolie
2 pakken
krieltjes
1 theelepel
gedroogde tijm
1 theelepel
paprikapoeder
1 teentje
knoflook
2 x 2
ribkarbonades
1 pot
tuinbonen
250 g
cherrytomaten
Dit heb je nodig
wok
grillpan
Aan de slag
Verhit in een wok 3 eetlepels olie en roerbak hierin de krieltjes 6-8 minuten. Meng 3 eetlepels olie met tijm, paprikapoeder, knoflook en zout en peper naar smaak. Bestrijk de karbonades dun met 1 theelepel olie. Verhit een grillpan en gril hierin de karbonades in 12-14 minuten gaar, keer ze halverwege. Roer de tuinbonen met de rest van de knoflook-kruidenolie door de krieltjes en roerbak ze 3-4 minuten. Voeg op het laatst de tomaatjes toe en verwarm het geheel nog 2 minuten, breng met zout en peper op smaak.