bewaar
Mango-ijs met meloensalade en yoghurtsaus
Mango-ijs met meloensalade en yoghurtsaus
bewaar

Mango-ijs met meloensalade en yoghurtsaus

10 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 bekertje

slagroom

3 el

suiker

200 g

yoghurt Griekse stijl

4 takjes

verse munt

1 schaal

meloensalade

1 bak

mangosorbetijs

Dit heb je nodig

  • 4 hoge glazen

Aan de slag

Klop de slagroom en de suiker, maar let op dat deze niet helemaal stijf wordt. Schep de yoghurt erdoor. Houd 4 blaadjes munt achter, snijd de rest in reepjes. Meng de reepjes munt door het roommengsel. Verdeel eerst de helft van het mengsel over de glazen. Verdeel dan de meloensalade er over en ten slotte het ijs. Schep de rest van het roommengsel erover. Garneer met een blaadje munt.