bewaar
Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen
Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen
bewaar

Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen

Typisch Italiaans gerecht met aardappelballetjes.

20 min. bereiden
190waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

gnocchi

450 g

diepvries sperziebonen

2

uien

2 tenen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

200 g

gerookte zalm

200 ml

crème fraîche

25 g

verse bieslook

Typisch Italiaans gerecht met aardappelballetjes.

Aan de slag

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Pel en snipper de uien en knoflook. Verhit de olie in de braadpan en bak de knoflook en ui zachtjes. Snijd de zalm in stukjes. Knip de bieslook fijn. Roer de crème fraîche, bonen en zalm door de uien en verwarm het geheel. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de gnocchi over de borden. Schep het romige groente-zalmmengsel erop. Garneer met bieslook.