bewaar
Pasta met tartaar en champignon-broccolisaus
Pasta met tartaar en champignon-broccolisaus
bewaar

Pasta met tartaar en champignon-broccolisaus

20 min. bereiden
99waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

pasta

400 g

champignons

1 struikje

broccoli

3 eetlepels

(olijf)olie

300 g

rundertartaar

5 theelepels

strooibouillon bospaddestoelen

125 ml

slagroom

1 zakje

verse peterselie

Aan de slag

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Broccoli in roosjes snijden, steel in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en tartaar in 3 min. rulbakken. Champignons en broccoli toevoegen en 7 min. meebakken. Strooibouillon en slagroom toevoegen en saus door en door verhitten. Peterselie fijn knippen. Pasta met champignonsaus serveren en met peterselie en peper bestrooien.