bewaar
Garnalenomelet met komkommersalade
Garnalenomelet met komkommersalade
bewaar

Garnalenomelet met komkommersalade

30 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

kruidenboter

400 g

soepgroente

8

eieren

2 bakjes

roze garnalen

1 pak

voorgebakken broodjes

1

komkommer

3 eetlepels

(zonnebloem)olie

1 eetlepel

azijn

Aan de slag

In grote koekenpan met antiaanbaklaag kruidenboter verhitten. Soepgroente toevoegen en 5 min. bakken. In kom eieren met zout en peper losroeren. Garnalen toevoegen. Eimengsel bij groentemengsel schenken. Omelet afgedekt op matig vuur in ca. 20 minuten laten stollen. Oven op 220° graden voorverwarmen en broodjes volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Komkommer wassen en in dunne plakjes schaven. Van olie, azijn, peper en zout dressing roeren. Komkommer met dressing mengen. Broodjes halveren. Omelet met broodjes en komkommersalade serveren.