bewaar
Broodje vegaburger met komkommersalade
Broodje vegaburger met komkommersalade
bewaar

Broodje vegaburger met komkommersalade

20 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

meergranen stokbrood

4

tomaten

1

komkommer

1

ui

2 eetlepels

olie

2 schaaltjes

Toscaanse carré

1 zakje

ijsbergsla

3 eetlepels

slasaus

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen. Stokbrood in 6-8 min. afbakken. Tomaten en komkommer wassen en in plakken snijden. Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan olie verhitten en uiringen 5 min. fruiten. Uiringen uit pan nemen en carrés in 8-10 min. gaarbakken. Stokbrood in 4 gelijke stukken snijden en deze overdwars opensnijden. Beetje sla, uiringen en carrés over onderste helften verdelen. Met deel tomaatplakken en bovenste deel stokbrood afdekken. Rest van sla, tomaat en komkommer met slasaus mengen. Komkommersalade bij broodjes vegaburger serveren.