bewaar
Pasta met boursin en spinazie
Pasta met boursin en spinazie
bewaar

Pasta met boursin en spinazie

Deze romige pastaschotel staat al na twintig minuten op tafel. Ideaal voor een doordeweekse dag!

20 min. bereiden
358waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

penne

900 g

diepvries bladspinazie deelblokjes

1

ui

2 tenen

knoflook

2 el

zonnebloemolie

150 g

roomkaas knoflook & fijne kruiden

65 g

pijnboompitten

75 g

geraspte belegen kaas

Deze romige pastaschotel staat al na twintig minuten op tafel. Ideaal voor een doordeweekse dag!

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing. Ontdooi de spinazie in een pan op laag vuur.

2

Snipper de ui en knoflook. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 3 min. zachtjes. Voeg de roomkaas toe en laat smelten.

3

Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten. Schep de spinazie door het roomkaasmengsel. Breng met peper en zout op smaak. Verdeel de penne over de borden. Schep de spinaziesaus erop en bestrooi met kaas en pijnboompitten.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met boursin en spinazie

Deze romige pastaschotel staat al na twintig minuten op tafel. Ideaal voor een doordeweekse dag!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig