bewaar
Rode pestoravioli met spinazie en spek
Rode pestoravioli met spinazie en spek
bewaar

Rode pestoravioli met spinazie en spek

20 min. bereiden
190waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

verse ravioli rossi

1

ui

1 teentje

knoflook

8 plakjes

gerookt ontbijtspek

3 eetlepels

olijfolie

2 zakken

verse spinazie

1 zakje

walnoten

1 potje

pesto rosso

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Ravioli volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In droge koekenpan met antiaanbaklaag ontbijtspek knapperig bakken, plakken zo heel mogelijk laten. In wok olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. fruiten. Spinazie in gedeeltes 4 min. meebakken. Walnoten grof hakken en door spinazie scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Pesto door ravioli scheppen. Ravioli over vier borden verdelen. Spinazie er in midden opscheppen. Met plakjes ontbijtspek garneren.