Rode pestoravioli met spinazie en spek

Advertentie
Ingrediënten
- 2 pakken verse ravioli rossi (pasta, a 250 g)
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 8 plakjes gerookt ontbijtspek
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 zakken verse spinazie (a 300 g)
- 1 zakje walnoten (55 g)
- 1 potje pesto rosso (met gedroogde tomaat, 190 g)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Ravioli volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In droge koekenpan met antiaanbaklaag ontbijtspek knapperig bakken, plakken zo heel mogelijk laten. In wok olie verhitten. Ui en knoflook 2 min. fruiten. Spinazie in gedeeltes 4 min. meebakken. Walnoten grof hakken en door spinazie scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Pesto door ravioli scheppen. Ravioli over vier borden verdelen. Spinazie er in midden opscheppen. Met plakjes ontbijtspek garneren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 765 kcal
- eiwit 25 g
- koolhydraten 50 g
- vet 52 g