bewaar
Omeletpuntjes met basilicum
Omeletpuntjes met basilicum
bewaar

Omeletpuntjes met basilicum

20 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

6 personen

6

eieren

12 blaadjes

verse basilicum

2 eetlepels

tomatentapenade

1 teentje

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

Klop de eieren los met de knoflook en zout en peper naar smaak. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag een eetlepel olie. Schenk de helft van het eiermengsel erbij, verdeel het mengsel over de bodem en bak de omelet in 3-5 minuten gaar. Laat de omelet uit de pan op een bord glijden en bak er nog een met de rest van het ei. Snijd elke omelet in 6 punten. Leg op het brede deel van elke ei-driehoek een blaadje basilicum en een klein beetje tomatentapenade, vouw de punt van elke driehoek om en steek hem vast met een prikker.