Broodrolletjes met ei en basilicum

Advertentie
Ingrediënten
Keukenspullen
- vershoudfolie
- cocktailprikkers
Advertentie
Bereiden
Snijd de korsten van het brood. Leg telkens 2 sneetjes met 1 cm overlap naast elkaar en rol ze met de deegroller uit tot 5 langwerpige broodrepen. Bestrijk het brood met de tomatentapenade. Leg de blaadjes basilicum op de tapenade en verdeel hierover de eiersalade. Rol de broodrepen stevig op en verpak ze in plasticfolie. Leg ze 1 uur in de koelkast. Snijd elk rolletje in 6 plakjes en steek er een cocktailprikker in.
Advertentie
Ook te zien in
Broodrolletjes met ei en basilicum
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Broodrolletjes met ei en basilicum
- 10 sneetjes casino wit
Snijd de korsten van het brood. Leg telkens 2 sneetjes met 1 cm overlap naast elkaar en rol ze met de deegroller uit tot 5 langwerpige broodrepen.
- 5 el tomatentapenade
- 15 g verse basilicum
- 150 g eiersalade
Bestrijk het brood met de tomatentapenade. Leg de blaadjes basilicum op de tapenade en verdeel hierover de eiersalade.
Rol de broodrepen stevig op en verpak ze in plasticfolie. Leg ze 1 uur in de koelkast.
Snijd elk rolletje in 6 plakjes en steek er een cocktailprikker in.