Brood­rol­le­tjes met ei en ba­si­li­cum

  • borrelhapje
  • 6 personen
    • 15 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(87) waardeer
borrelhapje 6 personen
3 87

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • vershoudfolie
  • cocktailprikkers

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de korsten van het brood. Leg telkens 2 sneetjes met 1 cm overlap naast elkaar en rol ze met de deegroller uit tot 5 langwerpige broodrepen. Bestrijk het brood met de tomatentapenade. Leg de blaadjes basilicum op de tapenade en verdeel hierover de eiersalade. Rol de broodrepen stevig op en verpak ze in plasticfolie. Leg ze 1 uur in de koelkast. Snijd elk rolletje in 6 plakjes en steek er een cocktailprikker in.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Broodrolletjes met ei en basilicum

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood­rol­le­tjes met ei en ba­si­li­cum

1
1
  • 10 sneetjes casino wit

Snijd de korsten van het brood. Leg telkens 2 sneetjes met 1 cm overlap naast elkaar en rol ze met de deegroller uit tot 5 langwerpige broodrepen.

2
2
  • 5 el tomatentapenade
  • 15 g verse basilicum
  • 150 g eiersalade

Bestrijk het brood met de tomatentapenade. Leg de blaadjes basilicum op de tapenade en verdeel hierover de eiersalade.

3
3

Rol de broodrepen stevig op en verpak ze in plasticfolie. Leg ze 1 uur in de koelkast.

4
4

Snijd elk rolletje in 6 plakjes en steek er een cocktailprikker in.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.