bewaar
Sandwiches met rosbief
Sandwiches met rosbief
bewaar

Sandwiches met rosbief

10 min. bereiden
21waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel

geraspte mierikswortel

8 sneetjes

brood

200 g

gebraden rosbief

1 zak

rucola

4 eetlepels

mayonaise

Dit heb je nodig

  • plasticfolie

Aan de slag

Meng de mierikswortel door de mayonaise en besmeer de boterhammen ermee. Beleg 4 sneetjes brood met rosbief, strooi er naar smaak zout en peper over en dek af met de rest van de boterhammen. Snijd de boterhammen schuin doormidden en wikkel iedere sandwich in huishoudfolie.Leg bij het serveren een flinke pluk rucola op elke sandwich. Meenemen: Maak de sandwiches een dag van tevoren en leg ze een nacht in de vriezer. Op de dag van het uitstapje laat je ze langzaam in de tas ontdooien. Tegen lunchtijd zijn ze klaar om te eten, maar nog lekker fris en vers. Neem de rucola apart mee in de koeltas.