bewaar
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
bewaar

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus

15 min. bereiden
1 uur wachten
15waarderingen

Ingrediënten

6 personen

200 g

rode bessen

2

bosuitjes

2 eetlepels

gemberjam

1 mespunt

kruidnagelpoeder

zout en versgemalen peper

200 ml

crème fraîche

2 eetlepels

geraspte mierikswortel

3 eetlepels

Dijonmosterd

200 g

rosbief

200 g

gebraden varkensfricandeu

300 g

gebraden gehakt

Aan de slag

1

Bessen wassen en boven schaal van takjes rissen. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringen snijden. Bosui, gemberjam, kruidnagelpoeder, zout en peper naar smaak door bessen scheppen. Minstens 1 uur laten staan. In andere schaal crème fraîche, mierikswortel en mosterd door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper.

2

Op platte schaal rosbief, fricandeau en gehakt in rijen uitspreiden. Bessensaus en mosterdroom in schaaltjes op buffet zetten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig