bewaar
Tomatensoep met sardine-crostini's
Tomatensoep met sardine-crostini's
bewaar

Tomatensoep met sardine-crostini's

20 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

trostomaten

2

uien

1 el

traditionele olijfolie

110 g

Italiaanse tomatensoep

8 sneetjes

volkorenbrood

240 g

sardinefilets

1 teen

knoflook

Aan de slag

Grill verwarmen. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Olijfolie in pan verhitten en ui en tomaat zachtjes verhitten. Soep volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Brood diagonaal halveren en op bakplaat leggen. Sardinefilets afgieten, olie opvangen. Knoflook boven olie uitpersen en over brood verdelen. Brood enkele min. onder grill knapperig bakken. Tomaat en ui door soep roeren. Sardinefilets in stukjes verdelen en op brood (crostini's) leggen. Soep serveren met crostini's.