bewaar
Mihoen met ketjap-sesamkip
Mihoen met ketjap-sesamkip
bewaar

Mihoen met ketjap-sesamkip

20 min. bereiden
152waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

diepvries zeer fijne sperziebonen

350 g

kipfilet

2

uien

2 el

zonnebloemolie

250 g

mihoen

1 tl

gemalen gember

180 ml

woksaus ketjap sesam

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de bonen 6 min. Snijd de kipfilet in stukjes en snipper de ui. Verhit de olie in een wok en bak de kipfilet rondom bruin. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Schep de ui bij de kip en roerbak 4 min. Voeg de gember toe en roerbak 2 min. Voeg de woksaus en de bonen toe en verwarm 1 min. door. Serveer de mihoen met de kip en groenten.