bewaar
Mihoen met gember en biefreepjes
Mihoen met gember en biefreepjes
bewaar

Mihoen met gember en biefreepjes

Lekker licht, oosters gerecht met de subtiele smaak van gember en pittig vlees.

15 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

Greenfields jalapeñoburgers

2 el

wokolie

2 cm

verse gember

600 g

diepvries oosterse wokgroenten

250 g

mihoen

100 ml

woksaus gember-knoflook

Lekker licht, oosters gerecht met de subtiele smaak van gember en pittig vlees.

Aan de slag

1

Snijd de burgers in stukjes van 1 x 1 cm. Verhit de olie in de wok en bak het vlees in 3 min. bruin. Rasp ondertussen de gember, voeg samen met de wokgroente toe en bak 5 min. mee. Roer regelmatig.

2

Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Voeg de woksaus toe en laat in 2 min. warm worden. Voeg de mihoen toe, meng met de groenten en serveer.

tip

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.