bewaar
Biefstukpuntjes met wokgroenten
Biefstukpuntjes met wokgroenten
bewaar

Biefstukpuntjes met wokgroenten

20 min. bereiden
147waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

3 el

wokolie

300 g

biefstukpuntjes

750 g

diepvries oosterse wokgroenten

150 ml

woksaus sweet & sour

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een wok en bak de biefstukpuntjes op hoog vuur 2 min. Schep de biefstuk uit de wok en houd warm onder een deksel.

2

Schenk de rest van de olie in de wok en bak de bevroren wokgroente in 4-5 min. beetgaar. Laat het vocht verdampen. Voeg al roerend de biefstuk en de woksaus toe. Roerbak nog 1 min. tot alle ingrediënten op temperatuur zijn. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de rijst over kommen en schep er de biefstukpuntjes met de wokgroente bij.

tip

variatietipOok lekker met kipfiletreepjes of kiphaasjes.