Ossenstaartsoep met mihoen
Ossenstaartsoep met mihoen
bewaar
bewaar

Ossenstaartsoep met mihoen

Verras je gasten met een twist op klassieke ossenstaartsoep met Aziatische ingrediënten als mihoen, taugé en shiitakes.

15 min. bereiden
36waarderingen

9 ingrediënten

Aan de slag

1

Schil de gember. Snijd de gember en shiitakes in plakjes. Doe samen met de Engelse ossenstaartsoep en het water in een soeppan. Breng al roerend aan de kook. Laat 6 min. op middelhoog vuur koken. Voeg na 2 min. de wokgroenten toe. Roer regelmatig.

2

Verdeel ondertussen de mihoen en taugé over diepe borden. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Breng de soep op smaak met het limoenrasp, -sap en de vissaus. Verdeel de soep over de mihoen en taugé. Lekker met verse koriander.

variatietipHoud je van pittig? Voeg 1 in ringetjes gesneden rode peper toe.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ossenstaartsoep met mihoen

Verras je gasten met een twist op klassieke ossenstaartsoep met Aziatische ingrediënten als mihoen, taugé en shiitakes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig