bewaar
Pestospaghetti met tomatensaus en witte kaas
Pestospaghetti met tomatensaus en witte kaas
bewaar

Pestospaghetti met tomatensaus en witte kaas

25 min. bereiden
72waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

1 grote

wortel

2 el

olijfolie

1 blik

tomatenblokjes

300 g

volkoren spaghetti

4 el

groene pesto

100 g

witte kaasblokjes

Aan de slag

Ui en wortel 5 min. in olie in braadpan fruiten. Tomaten aan groenten toevoegen en geheel 10 min. afgedekt laten sudderen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper. Intussen in grote pan ruim water en beetje zout aan de kook brengen en spaghetti hierin in 10-12 min. beetgaar koken. Spaghetti in vergiet laten uitlekken, overdoen in kom en mengen met pesto. Tomatensaus over vier borden verdelen. Spaghetti op saus leggen en bestrooien met kaasblokjes.