bewaar
Snelle lamsragout
Snelle lamsragout
bewaar

Snelle lamsragout

15 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels

vloeibare margarine

400 g

lamsboutlapjes à la minute

4 eetlepels

bloem

200 ml

halfvolle melk

½

kruidenbouillontablet

15 g

verse peterselie

200 g

bospeen

200 g

peultjes

200 g

tuinerwten

1

volkorenbrood

Aan de slag

Ruime pan met water en 1 tl zout aan de kook brengen. In kleine braadpan margarine verhitten en lamsvlees 3 min. rondom bruinbakken. Vlees uit pan nemen, bestrooien met 1/2 tl zout en peper en warmhouden. Bloem toevoegen aan bakvet, goed roeren en 2 min. doorwarmen. Melk en bouillontablet toevoegen en roeren tot gebonden saus. Peterselie en vlees toevoegen en 2 min. doorwarmen. Ragout op smaak brengen met zout en peper. Intussen bospeen in kokend water in 5 min. beetgaar koken. Laatste 2 min. peultjes en tuinerwten toevoegen. Brood in dikke plakken snijden. Ragout serveren met groenten en brood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle lamsragout

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig