bewaar
Gesmoorde venkel met peterseliekrieltjes en rosbief
Gesmoorde venkel met peterseliekrieltjes en rosbief
bewaar

Gesmoorde venkel met peterseliekrieltjes en rosbief

30 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels

vloeibare margarine

600 g

venkel

150 g

worteltjes

½ theelepel

gedroogde tijm

700 g

panklare krieltjes

500 g

rosbieflapjes à la minute

15 g

verse peterselie

Aan de slag

In braadpan 2 el margarine verwarmen. Venkel, wortel en tijm hierin afgedekt op laag vuur smoren. Krieltjes in 10 min. gaarkoken in water met zout. In koekenpan rest van margarine verhitten en rosbieflapjes in 2 min. rondom bruin en gaar bakken. Krieltjes afgieten en peterselie erdoor scheppen. Gesmoorde groenten op smaak brengen met zout en peper. Serveren met peterseliekrieltjes en rosbief.