Pro­ven­çaal­se ros­bief

(28) waardeer
frans hoofdgerecht 4 personen
3 28

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 8 minuten groentemix en tijm meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen rosbieflapjes aan 1 zijde besmeren met tapenade en met tapenade aan binnenzijde oprollen. Rolletjes vastzetten met prikker. In kleine braadpan boter verhitten. Rosbiefrolletjes in ca. 3 minuten rosé bakken. Serveren met aardappel-groenteschotel. Lekker met groene salade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.