bewaar
Provençaalse rosbief
Provençaalse rosbief
bewaar

Provençaalse rosbief

25 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 duopak

krieltjes

1 zak

ratatouillegroentemix

1 theelepel

gedroogde tijm

zout en peper

8

rosbieflapjes à la minute

4 eetlepels

groene olijventapenade

25 g

boter of margarine

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

In braadpan olie verhitten en krieltjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Laatste 8 minuten groentemix en tijm meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen rosbieflapjes aan 1 zijde besmeren met tapenade en met tapenade aan binnenzijde oprollen. Rolletjes vastzetten met prikker. In kleine braadpan boter verhitten. Rosbiefrolletjes in ca. 3 minuten rosé bakken. Serveren met aardappel-groenteschotel. Lekker met groene salade.