bewaar
Wintersalade met knolselderij
Wintersalade met knolselderij
bewaar

Wintersalade met knolselderij

10 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

hazelnoten

1 kleine

winterpeen

150 g

knolselderij

1 eetlepel

rode-wijnazijn

3 eetlepels

(walnoten)olie

1 zak

ijsbergsla met frisée

1 zak

veldsla

½ zakje

verse bieslook

Aan de slag

In droge koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Wortel met dunschiller (of kaasschaaf) schillen en in linten schaven. Knolselderij in plakken van 1 cm dik snijden en plakken met dunschiller in linten schaven. In slaschaal azijn met olie en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Slamelange, veldsla, bieslook, wortel en knolselderij luchtig door dressing mengen. Hazelnoten erover strooien. Lekker bij gebakken biefstuk of kipfilet.