bewaar
Salade met sugarsnaps en bramen
Salade met sugarsnaps en bramen
bewaar

Salade met sugarsnaps en bramen

Deze vegetarische salade is extra lekker met zelfgemaakte karnemelkdressing.

20 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

hazelnoten

300 g

sugarsnaps

15 g

verse dille

1

komkommer

100 ml

karnemelkdressing met bieslook

150 g

bramen

Deze vegetarische salade is extra lekker met zelfgemaakte karnemelkdressing.

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin op middelhoog vuur de hazelnoten 3 min. goudbruin en knapperig. Laat afkoelen op een bord.

2

Breng een pan water met zout aan de kook en kook de sugarsnaps 2 min. Spoel af onder koud stromend water (blancheren) en laat uitlekken. Hak de hazelnoten fijn.

3

Snijd de dille grof. Snijd de komkommer in de lengte in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd dan in schuine plakjes.

4

Meng de sugarsnaps, komkommer en dille tot een salade. Meng de karnemelkdressing erdoor. Bestrooi met de hazelnoten en bramen.

algemeenLekker met karnemelkdressing met bieslook, zoek op de site naar 1194122 voor het recept.