Abrikozencrumble
bewaar
bewaar

Abrikozencrumble

10 min. bereiden
10 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Vanillevla in ingevette ovenschaaltjes schenken en abrikozencompote erop scheppen. Koekjes (in keukenmachine met pulseknop) grof verkruimelen en met vingertoppen boter erdoor mengen, zodat kruimelig mengsel ontstaat. Basterdsuiker en gemberpoeder of kaneel erdoor scheppen. Kruimelmengsel over abrikozen-compote verdelen. Schaaltjes in midden van oven schuiven en kruimellaag in 10 min. krokant laten worden. Direct serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Abrikozencrumble

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig