bewaar
Kruidige tagliatelle met varkensfilet
Kruidige tagliatelle met varkensfilet
bewaar

Kruidige tagliatelle met varkensfilet

20 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

tagliatelle

2 schaaltjes

stoomgroenten groene groentemix

1 pot

geroosterde paprika's

½ zakje

verse basilicum

3 eetlepels

boter

1 schaal

gemarineerde varkensfiletlapjes à la minute

2 eetlepels

olijfolie met knoflookaroma en chilipeper

Aan de slag

Tagliatelle in ruim water beetgaar koken. Stoomgroente volgens gebruiksaanwijzing bereiden in de magnetron. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Basilicum in reepjes knippen. In koekenpan boter verhitten en varkensfilet lapjes in ca. 1 minuut per kant gaar bakken. Tagliatelle afgieten en mengen met olijfolie, paprikareepjes, overgebleven bakvet en basilicum. Tagliatelle serveren met groenten en varkensfilets.