Kruidige tagliatelle met varkensfilet
725 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
2 schaaltjes
1 pot
½ zakje
3 eetlepels
1 schaal
2 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2005 week 52-01 - 2005 week 52-01
Tagliatelle in ruim water beetgaar koken. Stoomgroente volgens gebruiksaanwijzing bereiden in de magnetron. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Basilicum in reepjes knippen. In koekenpan boter verhitten en varkensfilet lapjes in ca. 1 minuut per kant gaar bakken. Tagliatelle afgieten en mengen met olijfolie, paprikareepjes, overgebleven bakvet en basilicum. Tagliatelle serveren met groenten en varkensfilets.
Kruidige tagliatelle met varkensfilet

hoofdgerecht
4 personen
725 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle in ruim water beetgaar koken. Stoomgroente volgens gebruiksaanwijzing bereiden in de magnetron. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Basilicum in reepjes knippen. In koekenpan boter verhitten en varkensfilet lapjes in ca. 1 minuut per kant gaar bakken. Tagliatelle afgieten en mengen met olijfolie, paprikareepjes, overgebleven bakvet en basilicum. Tagliatelle serveren met groenten en varkensfilets.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g tagliatelle
2 schaaltjes stoomgroenten groene groentemix
1 pot geroosterde paprika's
½ zakje verse basilicum
3 eetlepels boter
1 schaal gemarineerde varkensfiletlapjes à la minute
2 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper




