Ingrediënten
2 personen
50 g
boter
1 kleine
rode ui
1 eetlepel
tomatenpuree
1 pot
witte bonen
1 theelepel
tijm
1 zakje
gekookte wijnzuurkool
1 schaaltje
gemarineerde varkensfiletlapjes à la minute
Aan de slag
In pan 1 el boter verhitten en ui en tomatenpuree 1 min. zachtjes bakken. Bonen en tijm erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en bonen 5 min. zachtjes verwarmen. In pan zuurkool met 1 el boter afgedekt 3-4 min. verwarmen. In koekenpan rest van boter verhitten en varkenslapjes in 3-4 min. gaarbakken, halverwege keren. Zuurkool en bonen op borden scheppen en varkenslapjes ernaast leggen.
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen

hoofdgerecht
2 personen
715 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan 1 el boter verhitten en ui en tomatenpuree 1 min. zachtjes bakken. Bonen en tijm erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en bonen 5 min. zachtjes verwarmen. In pan zuurkool met 1 el boter afgedekt 3-4 min. verwarmen. In koekenpan rest van boter verhitten en varkenslapjes in 3-4 min. gaarbakken, halverwege keren. Zuurkool en bonen op borden scheppen en varkenslapjes ernaast leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)50 g boter
1 kleine rode ui
1 eetlepel tomatenpuree
1 pot witte bonen
1 theelepel tijm
1 zakje gekookte wijnzuurkool
1 schaaltje gemarineerde varkensfiletlapjes à la minute