bewaar
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
bewaar

Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen

15 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

2 personen

50 g

boter

1 kleine

rode ui

1 eetlepel

tomatenpuree

1 pot

witte bonen

1 theelepel

tijm

1 zakje

gekookte wijnzuurkool

1 schaaltje

gemarineerde varkensfiletlapjes à la minute

Aan de slag

In pan 1 el boter verhitten en ui en tomatenpuree 1 min. zachtjes bakken. Bonen en tijm erdoor scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en bonen 5 min. zachtjes verwarmen. In pan zuurkool met 1 el boter afgedekt 3-4 min. verwarmen. In koekenpan rest van boter verhitten en varkenslapjes in 3-4 min. gaarbakken, halverwege keren. Zuurkool en bonen op borden scheppen en varkenslapjes ernaast leggen.