Mosterdzuurkool met krieltjes en varkensfilet

510 kcal

20 min. bereiden

2.7/5

(10)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 nr. 02 - Een ode aan kaas

Aan de slag

  1. Krieltjes in pan met weinig water en zout in ca. 10 minuten gaarkoken. In andere pan zuurkool, mosterd en crème fraîche mengen. Zuurkool ca. 8 minuten zachtjes stoven. Op smaak brengen met zout en peper. In (koeken)pan boter verhitten. Varkenslapjes in ca. 2 minuten gaar en bruin bakken. Vlees uit pan nemen en braadvet even laten inkoken met 3 eetlepels water. Vlees, zuurkool en krieltjes over 4 borden verdelen. Jus over aardappels en vlees gieten.

Wat vond je van dit recept?

Mosterdzuurkool met krieltjes en varkensfilet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig