bewaar
Mosterdzuurkool met krieltjes en varkensfilet
Mosterdzuurkool met krieltjes en varkensfilet
bewaar

Mosterdzuurkool met krieltjes en varkensfilet

20 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

voorgekookte minikrieltjes

zout

1 pak

zuurkool

4 eetlepels

grove mosterd

4 eetlepels

crème fraîche

(versgemalen) peper

50 g

boter

2 maal 200 g

gemarineerde varkensfiletlapjes à la minute

Aan de slag

Krieltjes in pan met weinig water en zout in ca. 10 minuten gaarkoken. In andere pan zuurkool, mosterd en crème fraîche mengen. Zuurkool ca. 8 minuten zachtjes stoven. Op smaak brengen met zout en peper. In (koeken)pan boter verhitten. Varkenslapjes in ca. 2 minuten gaar en bruin bakken. Vlees uit pan nemen en braadvet even laten inkoken met 3 eetlepels water. Vlees, zuurkool en krieltjes over 4 borden verdelen. Jus over aardappels en vlees gieten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosterdzuurkool met krieltjes en varkensfilet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig