bewaar
Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet
Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet
bewaar

Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet

30 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 net

sjalotten

2

rode paprika's

1 duopak

krieltjes

1 eetlepel

rozemarijn

7 eetlepels

olijfolie extra vierge

1 eetlepel

citroensap

1

komkommer

1 schaaltje

gemarineerde varkensfiletlapjes à la minute

Aan de slag

Oven op 225 ºC voorverwarmen. Sjalotten pellen en halveren. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. Krieltjes, sjalot, paprika, rozemarijn en 4 el olie omscheppen en in grote platte ovenschaal of op bakplaat scheppen. Geheel in 20 min. gaar bakken, af en toe omscheppen. Van rest van olijfolie, citroensap, zout en peper dressing kloppen. Komkommer wassen en in plakjes snijden. Dressing erdoor scheppen. In koekenpan filetlapjes in marinade in 1 min. per kant bruin en gaar bakken. Aardappel-paprikaschotel met varkensfiletlapjes en komkommersalade serveren.