Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet

545 kcal

30 min. bereiden

3/5

(11)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 week 44-45 - 2004 week 44-45

Aan de slag

  1. Oven op 225 ºC voorverwarmen. Sjalotten pellen en halveren. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. Krieltjes, sjalot, paprika, rozemarijn en 4 el olie omscheppen en in grote platte ovenschaal of op bakplaat scheppen. Geheel in 20 min. gaar bakken, af en toe omscheppen. Van rest van olijfolie, citroensap, zout en peper dressing kloppen. Komkommer wassen en in plakjes snijden. Dressing erdoor scheppen. In koekenpan filetlapjes in marinade in 1 min. per kant bruin en gaar bakken. Aardappel-paprikaschotel met varkensfiletlapjes en komkommersalade serveren.

Wat vond je van dit recept?

Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig