bewaar
Vis-maaltijdsalade
Vis-maaltijdsalade
bewaar

Vis-maaltijdsalade

Met mosselen, rivierkreeftjes en roze garnalen.

20 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

worteltjes en doperwten panklaar

3

bosuien

100 g

verse rivierkreeftjes

150 g

koelvers gekookte mosselen

125 g

verse roze garnaal

8 el

cocktailsaus met Schotse whisky

1 kg

aardappelsalade

100 g

eikenbladslamelange

Met mosselen, rivierkreeftjes en roze garnalen.

Aan de slag

1

Kook de worteltjes met de doperwten in 10-12 min. gaar, giet en spoel af. Laat afkoelen. Snijd de bosui in ringetjes.

2

Meng de rivierkreeftjes met de mosselen, garnalen, de helft van de bosui en de cocktailsaus. Meng de aardappelsalade met de wortel en de doperwten en de rest van de bosui.

3

Verdeel de sla over een grote schaal. Schep de aardappel-vissalade naast elkaar op een mooie manier (bijvoorbeeld in strepen of in bollen).

tip

combinatietipLekker met toast of stokbrood.

Garnalen pellen

Instructievideo - 00:36 min.