bewaar
Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)
Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)
bewaar

Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)

25 min. bereiden
110waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

4 takjes

verse peterselie

225 g

verse kabeljauwfilets

250 g

verse roodbaarsfilets

100 ml

traditionele olijfolie

2 tenen

knoflook

400 g

tomatenblokjes

150 ml

droge witte wijn

2 el

cognac

100 ml

kraanwater

1

visbouillontablet

150 g

koelvers gekookte mosselen

100 g

verse rivierkreeftjes

1 mespunt

cayennepeper

Aan de slag

1

Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Snijd de visfilets in blokjes. Verhit olie in een grote pan. Bak de ui 3 min. zachtjes en pers de knoflook erboven. Voeg de tomatenblokjes met het sap, de wijn, cognac en het water toe.

2

Verkruimel het bouillontablet erboven. Breng tegen de kook aan en pocheer de blokjes vis in ca. 4 min. net gaar. Schep de mosselen en rivierkreeftjes erdoor en verwarm ca. 1 min. mee. Breng op smaak met cayennepeper, peper en zout. Schep de Zarzuela in diepe borden.

combinatietipLekker met geroosterd uienstokbrood en een groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig