Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)

410 kcal

25 min. bereiden

3.4/5

(125)

Ingrediënten

Aantal personen

Spanje - Spanje

Aan de slag

  1. Snipper de ui en snijd de peterselie fijn. Snijd de visfilets in blokjes. Verhit olie in een grote pan. Bak de ui 3 min. zachtjes en pers de knoflook erboven. Voeg de tomatenblokjes met het sap, de wijn, cognac en het water toe.

  2. Verkruimel het bouillontablet erboven. Breng tegen de kook aan en pocheer de blokjes vis in ca. 4 min. net gaar. Schep de mosselen en rivierkreeftjes erdoor en verwarm ca. 1 min. mee. Breng op smaak met cayennepeper, peper en zout. Schep de Zarzuela in diepe borden.

  • combinatietipLekker met geroosterd uienstokbrood en een groene salade.

Wat vond je van dit recept?

Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig